DURAG GROUP2021-06-04T07:57:33+00:00

DURAG GROUP

DURAG GROUP is een wereldwijd opererende groep van bedrijven en één van de marktleiders voor intelligente oplossingen op het gebied van verbrandingstechnologie, milieumonitoring, gegevensbeheer en tunnelsensoren. DURAG levert sinds 1948 moderne technologie, gecertificeerde apparatuur en betrouwbare diensten.
Sinds de oprichting van ATHEX zijn wij officiële DURAG GROUP partner, wat resulteert in een flexibele, krachtige en unieke zakenrelatie.

ATHEX Industrial Suppliers - DURAG-GROUP
ATHEX-Industrial-Suppliers_DURAG-GROUP-diverse-flames

Branders beheren diverse vlamsoorten
ATHEX heeft een zeer ruim aanbod branderoplossingen, inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen. Elke vlam brandt anders. en vorm en kleuren variëren afhankelijk van de gebruikte brandstof, brandstof-luchtverhouding, brandervorm, belasting, keteltemperatuur en vele andere factoren.

ATHEX-Industrial-Suppliers_DURAG-GROUP-safe-ignition-reliable-monitoring

Veilige ontsteking en betrouwbaar toezicht
Wij leveren een breed gamma producten voor het veilig ontsteken van elk type brandstof van draagbare vonkonstekers tot krachtige ontsteekbranders.
Onze vlamsensoren en brandersturingen bewaken de verbranding elke seconde zeer selectief en betrouwbaar, zelfs onder moeilijke omstandigheden.

ATHEX-Industrial-Suppliers_DURAG-GROUP-monitoring-and-optimise

Controle en optimalisatie
Met video- en thermografiesystemen worden verbrandingsprocessen geanalyseerd voor optimalisatie, wat een hogere efficiëntie en minder storingen door slijtage mogelijk maakt. Een speciaal systeem voor cementfabrieken kan ook de productkwaliteit verbeteren.

ATHEX-Industrial-Suppliers_DURAG-GROUP-monitoring-and-optimise

Ons groot assortiment is onze sterkte
Ervaring, afzetmarkten en oplossingen van de aangesloten bedrijven binnen DURAG GROUP vullen elkaar op een ideale manier aan. Dit stelt ons in staat om aan de vraag van klanten te beantwoorden voor zowel ontstekings- en verbrandingsprocessen, als het bewaken van de resulterende gas- en stofemissies.

DURAG GROUP

DURAG GROUP - ATHEX Industrial Suppliers

DURAG GmbH werd opgericht in november 1948. Naast de ontwikkelings-, productie- en verkoopafdelingen, zijn ook hun moderne trainingsfaciliteiten gevestigd te Hamburg (Duitsland).

DURAG GROUP Hegwein - ATHEX Industrial Suppliers

Hegwein GmbH werd opgericht in Stuttgart-Bad Cannstatt in 1948. Na consistente groei werden administratie, ontwerp en productie samengevoegd in het huidige hoofdkantoor in Stuttgart-Feuerbach in 1965. Hegwein GmbH is sinds 1996 lid van DURAG GROUP.

DURAG GROUP Smitsvonk - ATHEX Industrial Suppliers

Smitsvonk Holland BV, een toonaangevende leverancier van hoog-energetische ontstekingssystemen, pilootbranders en ontstekingsbranders voor gebruik in industriële verbrandingsprocessen, gericht op de petrochemische, staal/aluminium- en biogas/afvalindustrie, werd opgericht in 1947 en werd in 2006 mee opgenomen in DURAG GROUP.

DURAG GROUP Process Systems Technology - - ATHEX Industrial Suppliers

DURAG process & systems technology Gmbh ontwikkelt intelligente sensorsystemen voor video- en temperatuurbewaking van oveninstallaties, cementfabrieken en andere processen met hoge temperaturen.

DURAG GROUP Data Systems - ATHEX Industrial Suppliers

DURAG data systems GmbH ontwikkelt hardware en software voor de acquisitie en evaluatie van emissies van industriële installaties en werd opgericht in 2008. Dit omvat toezicht op officiële grenswaarden, monitoring van emissiegegevens op afstand en projecten voor de handel in broeikasgassen.

DURAG GROUP Verewa - ATHEX Industrial Suppliers

Verewa Umwelt- und Prozess messtechnik GmbH werd opgericht in 1939, en was gevestigd in Mülheim tot 1997. Na zijn integratie in DURAG GROUP werd het bedrijf verplaatst naar Hamburg.

Laatste Nieuws

Titel

Go to Top