Earth-Rite DGS - Newson Gale - ATHEX Industrial Suppliers

Earth-Rite DGS – Newson Gale – ATHEX Industrial Suppliers

Newson Gale ontwikkelde een nieuw aardingssysteem voor gebruik in ATEX Zone 1, 2, 21 en 22!

Indien statische elektriciteit zich opbouwt, kan de energie-inhoud van een statische ontlading de oorzaak zijn van brand en/of explosies in ATEX omgevingen. Het aarden van voorwerpen en onderdelen voorkomt de opbouw van elektrostatische ladingen, en voorkomt dus ook het potentieel gevaar.

Het Earth-Rite® Dual Grounding System (DGS) voorziet 2 aardingscircuit die elk een continue aardingscontrole uitvoeren tijdens het proces. Deze aardingssystemen hebben een visuele statusaanduiding en vrijgavecontacten per kanaal. Ook een gezamenlijk vrijgavecontact is beschikbaar.

Het Earth-Rite DGS aardingsapparaat van Newson Gale controleert of het aardingscircuit een weerstand van 10 ohm of lager heeft, en werd ontworpen om te voldoen aan internationale richtlijnen en normen zoals IEC TS 60079-32-1, NFPA77, API RP 2003.

Productpagina | Datasheet | Overzicht aardingscontrole | Newson Gale Benelux

    Velden met een * zijn verplicht
    Lees ook even ons privacybeleid.
    Privacy is belangrijk voor ons.
    Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
    Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.