NEWSON GALE2021-06-03T14:03:02+00:00

Newson Gale

De producten van Newson Gale worden in de Benelux officieel verdeeld door ATHEX bvba.

Newson Gale werkt reeds meer dan 30 jaar samen met een uniek wereldwijd netwerk van Channel Partners, hierdoor zijn wij in staat om technisch top-kwalitatieve producten aan te bieden, die voldoen aan de jongste richtlijnen op vlak van statische aardingen. ATHEX Industrial Suppliers is in dit netwerk het aanspreekpunt voor België, Nederland & Luxemburg.

ATHEX biedt een breed assortiment van apparatuur voor de afvoer van statische elektriciteit, gericht op elke industrie waar licht ontvlambare, brandbare en explosieve omgevingen voorkomen. Onze producten worden gebruikt in verschillende sectoren van de industrie, en wereldwijd breidt het gebruik van Newson Gale producten enorm uit, vanwege de uitzonderlijke kwaliteit.

Newson-Gale-Hoerbiger-Safety

Producten

Samen met Newson Gale bieden wij het meest omvattende productenpakket aan op het gebied van elektrostatische aardingen in explosiegevaarlijke omgevingen.
Wij beveiligen mens en omgeving in industriële omgevingen waar processen aanzienlijke hoeveelheden statische elektriciteit kunnen opwekken, die een potentiële ontstekingsbron kunnen zijn in explosiegevaarlijke en/of brandgevaarlijke omgevingen.

Earth-Rite®

Newson Gale Earth-Rite

Aardingssystemen met visuele indicatie en interlock

Bond-Rite®

Newson Gale Bond-Rite

Zelfcontrolerende aardingsklemmen met visuele indicatie

Cen-StatTM

Newson Gale Cen-Stat

Aardingsklemmen, (spiraal)kabels, haspels en testapparatuur

Mobiele oplossingen

Newson Gale Mobile Solutions

Een innovatieve reeks mobiele aardingsoplossingen

Laatste Nieuws

Titel

Go to Top