Deze maand lanceerde Newson Gale de VESX50-IP magnetische aardingstang. Dit laatste nieuwe explosieveilig aardingsmateriaal biedt gebruikers een eenvoudige en betrouwbare manier om een magnetische equipotentiaalverbinding tot stand te brengen met procesonderdelen waarbij het niet mogelijk is om een traditionele aardingstang te gebruiken, zoals bijvoorbeeld vaten met een los deksel, en mengdeksels die het aanbrengen van een conventionele aardingstang verhinderen.

Persbericht nieuwe magnetische explosieveilige aardingstangen

De sterkte van neodymium magneten in combinatie met de corrosieweerstand en mechanische sterkte van roestvrij staal, maakt de constructie-eigenschappen van de magnetische aardingstang ideaal voor industriële processen. De ergonomische en geïntegreerde gestroomlijnde handgreep vereenvoudigt het vastnemen en helpt bij het aanbrengen en loskoppelen wanneer gebruikers herhaaldelijk aardingsverbindingen tot stand moeten brengen.

Magnetische IECEx Aardingstangen

Magnetische IECEx Aardingstangen

De magnetische IECEx aardingstangen zijn een aanvulling op het huidige assortiment equipotentiaalverbindingen die kunnen worden gebruikt in combinatie met Bond-Rite en Earth-Rite aardingssystemen.

Productpagina | Datasheet | Newson Gale | Overzicht aardingscontrole

    Velden met een * zijn verplicht
    Lees ook even ons privacybeleid.
    Privacy is belangrijk voor ons.
    Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
    Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.