Tankappendages

ATHEX Industrial Suppliers is bekend als totaalleverancier voor mechanische veiligheden van tankparken. Verscheidene merken kunnen worden aangeboden.

Enkelen van onze belangrijkste leveranciers zijn Elmac Technoglies, Motherwell Tank Protection, Flammer, RMG, Breetec, Schlesinger, Zimmerli, Marchel,...

ATHEX biedt een brede waaier aan kwalitatieve (ATEX) tankveiligheden, waaronder peildeksels, mangaten, verluchting- en overdrukventielen, en combinaties hiervan.


 

Wij leveren ademventielen, waaronder overdrukkleppen, vacuŁmkleppen, alsook extern gestuurde kleppen.

Ook vele soorten vlamdovers behoren tot het pakket van ATHEX, met de beste stroom- en drukval-karakteristieken.
Ons aanbod bevat Deflagratie & Detonatie vlamdovers, In-Line & End-Of-Line vlamdovers en vlamdovers gecombineerd met ademventielen.

 


Ademventielen

Mangaten Peildeksels Inspectieluiken


Vlamdovers

   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriŽle, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid, en is actief op 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriŽle sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...