Prenne Prebes | ATHEX in beeld

ATHEX draagt bij aan Prenne promofilm van Prebes vzw


Prenne wordt georganiseerd door Prebes vzw en is dé ontmoetingsplaats voor preventieadviseurs in België. 4 maal per jaar kan men hier bijscholen, ervaringen delen en contacten leggen, telkens op een andere plek in Vlaanderen.

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX is sinds vele jaren actief aanwezig op de prenne om de problematieken omtrent statische elektriciteit in de industrie onder de aandacht te brengen. Eén van onze collega’s werd uitgenodigd om bij te dragen aan de promofilm van Prebes. ATHEX Industrial Suppliers komt hierin uitgebreid in beeld.


    Velden met een * zijn verplicht
    Lees ook even ons privacybeleid.
    Privacy is belangrijk voor ons.
    Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
    Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.