De iSOLATE-CT is een ATEX explosieveilige Exd wartel met geïntegreerde RF connector type “N”, en werd ontwikkeld voor gebruik in zeer extreme industriële omstandigheden.

Het installeren van ATEX Exd wartels in ATEX Exd behuizingen is niet eenvoudig. Indien RF bekabeling doorheen deze wartels moet gevoerd worden om ATEX apparaten in explosiegevaarlijke atmosferen te installeren, biedt de iSOLATE-CT een uiterst snelle, gebruiksvriendelijke, en betrouwbare oplossing.

De iSOLATE-CT vereenvoudigd de inbouw van elektronica zoals routers, access points,… in ATEX Exd behuizingen, zoals de iWAP107 van Extronics. De wartel maakt het mogelijk om het Wifi/RF signaal op een correcte manier door te voeren naar andere apparaten, zoals bijvoorbeeld een antenne.

Lees meer | Oplossingen ATEX Draadloze Communicatie

iSOLATE-CT Extronics - ATHEX Industrial Suppliers

iSOLATE-CT – ATEX wartel met geïntegreerde N-type RF connector