Cen-StatTM Aardingskit

Een snel en eenvoudig te gebruiken aardingskit, die snel kan ingezet worden in geval van nood en bij overslag van brandgevaarlijk materiaal op plaatsen waar geen vaste statische aarding aanwezig is, of onbereikbaar is.

De draagbare aardingskit combineert meerdere korte aardingsstaven met verbindingen laag tegen de grond, om een aanvaardbaar lage weerstand te bieden voor elektrostatische aarding op het terrein.

De reeks aardingsstaven worden in de grond geslagen op vastgelegde afstanden, om een zo hoog mogelijke capaciteit te bereiken, om op een veilige manier de statische elektriciteit van vrachtwagens, hulpdiensten en andere apparatuur/voertuigen af te voeren.

Earth-Rite®

Aardingscontrole systemen
met visuele indicatie & interlock

Bond-Rite®

Zelfcontrolerende aardingsklemmen
met visuele indicatie

Cen-Stat®

Aardingsklemmen, (spiraal)kabels, haspels en testapparatuur

 

Mobiele oplossingen

Wij leveren een innovatieve reeks mobiele aardingsoplossingen, waaronder een ATEX gepatenteerd aardingssysteem voor montage op vrachtwagens (tankwagens, druk-vacuŁm-wagens,...), een draagbare continuÔteitsmeter voor flexibels, en andere accessoires.

Meer info

   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriŽle, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

Meer info omtrent onze samenwerking met Newson Gale

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid, en is actief op 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriŽle sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...

   
Images - © Copyright Newson Gale Ltd | ATHEX bvba