Cen-StatTM Polsband Aarding

Door omstandigheden kan het zijn dat operatoren geen mogelijkheid hebben om zich van de statische elektriciteit te ontdoen die zich opbouwt op hun lichaam.

Indien de werkomgeving vereist dat er geen direct contact kan bestaan tussen de elektrisch geleidende veiligheidsschoenen van de arbeider, en de geleidende vloer van de werkomgeving, kan de VESX45/PGS polsband ervoor zorgen dat mensen verbonden kunnen worden met de aarde.

De accumulatie van statische elektriciteit op een menselijk lichaam kan voorkomen worden door het dragen van een polsband die verbonden wordt met een geverifieerde aarde.

Mensen kunnen enorme hoeveelheden statische elektriciteit opbouwen door hun eigen bewegingen, indien zij niet verbonden zijn met de aarde. Zonder dit te merken, kunnen personen tot 30.000V lading opbouwen op hun lichaam, waardoor zij een potentiŽle ontstekingsbron worden in explosie- en/of brandgevaarlijke omgevingen.

Earth-Rite®

Aardingscontrole systemen
met visuele indicatie & interlock

Bond-Rite®

Zelfcontrolerende aardingsklemmen
met visuele indicatie

Cen-Stat®

Aardingsklemmen, (spiraal)kabels, haspels en testapparatuur

 

Mobiele oplossingen

Wij leveren een innovatieve reeks mobiele aardingsoplossingen, waaronder een ATEX gepatenteerd aardingssysteem voor montage op vrachtwagens (tankwagens, druk-vacuŁm-wagens,...), een draagbare continuÔteitsmeter voor flexibels, en andere accessoires.

Meer info

   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriŽle, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

Meer info omtrent onze samenwerking met Newson Gale

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid, en is actief op 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriŽle sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...

   
Images - © Copyright Newson Gale Ltd | ATHEX bvba