Cen-StatTM Aardingshaspels - Manueel oprolbaar
ATEX/FM gekeurd

Deze aardingshaspels kunnen gemonteerd worden op locaties waar er stikte regels zijn i.v.m. vervuiling en corrosie. De haspels zijn voorzien van RVS aardingsklemen en RVS kabel.

De haspel wordt geleverd met super flexibele RVS staalkabel, en kan eventueel voorzien worden van een doorzichtige nylon coating. Verschillende kabellengten van 7 meter (25 voet), 15 meter (50 voet) en 30 meter (100 voet) zijn mogelijk.

Standaard zijn deze haspels ook voorzien van een opbergpin voor de aardingsklem, en een blokkeringsmechanisme, zodat de kabel niet ongewild kan afrollen.

Earth-Rite®

Aardingscontrole systemen
met visuele indicatie & interlock

Bond-Rite®

Zelfcontrolerende aardingsklemmen
met visuele indicatie

Cen-Stat®

Aardingsklemmen, (spiraal)kabels, haspels en testapparatuur

 

Mobiele oplossingen

Wij leveren een innovatieve reeks mobiele aardingsoplossingen, waaronder een ATEX gepatenteerd aardingssysteem voor montage op vrachtwagens (tankwagens, druk-vacuŁm-wagens,...), een draagbare continuÔteitsmeter voor flexibels, en andere accessoires.

Meer info

   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriŽle, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

Meer info omtrent onze samenwerking met Newson Gale

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid, en is actief op 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriŽle sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...

   
Images - © Copyright Newson Gale Ltd | ATHEX bvba