Aardingscontrole

ATHEX biedt een uitgebreid pakket aan aardingscontrole systemen voor elektrostatische aarding. Deze worden toegepast in ontvlambare, brandbare en explosieve omgevingen in vrijwel elke sector in de industrie.

Meer informatie omtrent onze samenwerking met Newson Gale klik hier.


Earth-Rite® - Newson Gale

Visuele statusindicatie & verificatie + interlock

Indien processen moeten kunnen onderbreken worden, indien er geen veilige afvoer van statische lading meer gegarandeerd kan worden, biedt het gamma Earth-Rite de ideale oplossing.


Bond-Rite® - Newson Gale

Visuele statusindicatie & verificatie

Indien geen interlock nodig is, is het gamma Bond-Rite de ideale oplossing om elektrostatische aardingen continu te verifiŽren, met als doel de ladingen veilig af te voeren.

Earth-Rite®

Aardingscontrole systemen
met visuele indicatie & interlock

Bond-Rite®

Zelfcontrolerende aardingsklemmen
met visuele indicatie

Cen-Stat®

Aardingsklemmen, (spiraal)kabels, haspels en testapparatuur

 

Mobiele oplossingen

Wij leveren een innovatieve reeks mobiele aardingsoplossingen, waaronder een ATEX gepatenteerd aardingssysteem voor montage op vrachtwagens (tankwagens, druk-vacuŁm-wagens,...), een draagbare continuÔteitsmeter voor flexibels, en andere accessoires.

Meer info

   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriŽle, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

Meer info omtrent onze samenwerking met Newson Gale

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid, en is actief op 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriŽle sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...

   
Images - © Copyright Newson Gale Ltd | ATHEX bvba