Cen-StatTM Aardingsstation

De gecertificeerde aardingsklemmen van Newson Gale kunnen voorzien worden van een aardingsstation. Het aardingsstation is een duidelijk identificeerbare locatie waar apparatuur of installaties statisch kunnen geaard worden, om gevaren uit te sluiten.

Tot 2 aardingsklemmen van Newson Gale kunnen aangesloten worden op dit aardingsstation, dat zelf verbonden is met de geverifieerde aarde van de site. Indien meer dan 2 items moeten worden aangesloten, kunnen verscheidene aardingsstations verbonden worden met elkaar om zo een veilig en betrouwbaar pad te vormen naar de aarde.

De aardingsstations zijn vervaardigd uit roestvast staal, en kunnen daarom gemonteerd worden in clean rooms en corrosieve omgevingen. Voor tangen die niet in gebruik zijn, werd een praktische opbergmogelijkheid voorzien.


Eigenschappen:
  • sensibiliseert de operatoren correct te aarden
  • Aardingsstation kan verbonden worden met een lokaal geverifieerde aarde
  • Zorgt voor een eenvoudige en handige montage
  • Meerdere aardingsstations kunnen verbonden worden indien meerdere aardingsklemmen nodig zijn
  • Voorziet een eenvoudige opberging van X90 en X45 tangen die niet in gebruik zijn
  • De roetsvrij stalen constructie voorziet installatie in corrosieve en clean room omgevingen
  • "Danger static hazard / Attach earthing clamp" waarschuwingsbord inbegrepen

Earth-Rite®

Aardingscontrole systemen
met visuele indicatie & interlock

Bond-Rite®

Zelfcontrolerende aardingsklemmen
met visuele indicatie

Cen-Stat®

Aardingsklemmen, (spiraal)kabels, haspels en testapparatuur

 

Mobiele oplossingen

Wij leveren een innovatieve reeks mobiele aardingsoplossingen, waaronder een ATEX gepatenteerd aardingssysteem voor montage op vrachtwagens (tankwagens, druk-vacuŁm-wagens,...), een draagbare continuÔteitsmeter voor flexibels, en andere accessoires.

Meer info

   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriŽle, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

Meer info omtrent onze samenwerking met Newson Gale

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid, en is actief op 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriŽle sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...

   
Images - © Copyright Newson Gale Ltd | ATHEX bvba