Bond-Rite® - Newson Gale

Zelfcontrolerende klemmen met LED indicatie

Newson Gale ontwikkelde het unieke Bond-Rite® concept.

De aardingsklem controleert zichzelf ťn het gehele aardingscircuit op een goede ohmse waarde, conform de actuele richtlijnen. Een duidelijke LED meldt de gebruiker de actuele toestand van de statische aarding.


Bond-Rite CLAMP
Een aardingsklem met geÔntegreerd aardingssysteem verifieert continu de verbinding van de klem met het object, en monitort de staat van de gehele aardingslus.


Bond-Rite REMOTE
Heeft het voordeel dat kleinere klemmen kunnen worden toegepast, en de elektronica zich niet in de klem zelf bevindt, maar in een kastje tegen de muur.


Bond-Rite REMOTE EP
Met dit systeem kunnen er tot 10 individuele aardingsklemmen/lussen gecontroleerd worden met 1 voeding.


Bond-Rite EZ
Zelfcontrolerende equipotentiaalklemmen controleren continu de verbinding tussen 2 objecten.


Indien de actuele toestand van de statische aarding ook gecommuniceerd moet worden naar de rest van de installatie, met behulp van vrijgavecontacten, kiest u best voor Earth-Rite® aardingscontrole van Newson Gale. Voor elke specifieke toepassing werd er binnen deze reeks een vooruitstrevend aardingscontrolesysteem ontwikkeld.

Earth-Rite®

Aardingscontrole systemen
met visuele indicatie & interlock

Bond-Rite®

Zelfcontrolerende aardingsklemmen
met visuele indicatie

Cen-Stat®

Aardingsklemmen, (spiraal)kabels, haspels en testapparatuur

 

Mobiele oplossingen

Wij leveren een innovatieve reeks mobiele aardingsoplossingen, waaronder een ATEX gepatenteerd aardingssysteem voor montage op vrachtwagens (tankwagens, druk-vacuŁm-wagens,...), een draagbare continuÔteitsmeter voor flexibels, en andere accessoires.

Meer info

   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriŽle, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

Meer info omtrent onze samenwerking met Newson Gale

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid, en is actief op 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriŽle sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...

   
Images - © Copyright Newson Gale Ltd | ATHEX bvba