ATHEX Industrial Suppliers

Nieuwe collega Brent Meylemans

Begin 2016 is er bij ATHEX Industrial Suppliers een nieuwe collega gestart, genaamd Brent Meylemans. Een frisse jongeman die rechtstreeks van de schoolbanken komt en graag een uitdaging aangaat.

ATHEX Industrial Suppliers
  

De job als Junior Engineer leek hem perfect aan te sluiten op zijn voorgeschiedenis en zijn elektromechanische studies. Met veel enthousiasme wil hij zich graag voor u inzetten zodat we kunnen blijven evolueren en onze dienstverlening kunnen versterken.

Contactgegevens

Mobiel: +32 (0)494 67 05 83 - brent@athex.eu

ATHEX Industrial Suppliers  ATHEX Industrial Suppliers  ATHEX Industrial Suppliers  ATHEX Industrial Suppliers  ATHEX Industrial Suppliers

Newson Gale overgenomen door Hoerbiger Group

Begin 2016 werd Newson Gale Ltd. overgenomen door Hoerbiger Group. Hoerbiger Group is voor Newson Gale een zeer goede partij, en zijn actief op het gebied van compressietechnologie, aandrijftechniek & hydrauliek. Met hun sterke financieel structuur kunnen zij nu extra zuurstof geven aan Newson Gale, om hun gekende innovaties & ontwikkelingen verder te zetten.

ATHEX Industrial Suppliers

De overname van Newson Gale door Hoerbiger draagt bij aan Hoerbiger’s strategie om een marktleider te worden in veiligheid & explosiebeveiliging. Hierbij heeft Newson Gale begin 2016 hun nieuwe logo voorgesteld, om aan een nieuw hoofdstuk te kunnen beginnen.

ATHEX Industrial Suppliers   wordt   ATHEX Industrial Suppliers

In de Benelux zullen wij gebruik maken van een overgangsperiode om het nieuwe logo herkenbaar te maken. U zal dus nog een tijdje het oude logo terugvinden in technische documenten, on-line, en in brochures. Meer info omtrent onze samenwerking met Newson Gale in de Benelux, kan u hier vinden.

Persbericht overname Newson Gale door Hoerbiger Group

Meer info Newson Gale Benelux

ATHEX Industrial Suppliers ATHEX Industrial Suppliers ATHEX Industrial Suppliers