ATEX Wireless/RF oplossingen

Beschikbaarheid van data in explosiegevaarlijke ATEX omgevingen is ťťn van de meest waardevolle hulmiddelen voor een bedrijf.
Informatie over de efficiŽntie en status van machines, het monitoren van het welzijn en het lokaliseren van werknemers, planning en organisatie van onderhoud,...
Dit alles draagt bij aan het handhaven van productiviteit en veiligheid.

 
 

" Connectiviteit is cruciaal in de moderne industrie. Waarom zou men in ATEX omgevingen inboeten aan functionaliteit ? "

 

iWAP behuizingen

Kies een accesspoint van toonaangevende leveranciers zoals Cisco, Aruba, Siemens,...
Extronics maakt deze geschikt voor gebruik in ATEX/Ex omgevingen met behulp van het iWAP behuizingssysteem, specifiek ontworpen voor draadloze netwerken, zoals ATEX wifi netwerken.

iSOLATE technologie

De iSOLATE501 maakt RF uitgangen intrinsiek veilig in het bereik 150MHz-8GHz.
In combinatie met de iSOLATE-CT, maakt dit het gebruik van standaard antennes als "simple apparatus" mogelijk in ATEX omgevingen. Ook kan men onder voeding veilig antennes aansluiten en loskoppelen.

iANT antennes

Ofwel op zichzelf gecertificeerd, ofwel beoordeeld door Extronics als "simple apparatus" conform de richtlijnen omtrent Intrinsiek Veiligheid.
Een ruime keuze aan antennes voor gebruik met een iWAP, geschikt voor verscheidene toepassingen.


Wireless Networking

Personnel & Asset Tracking

   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriŽle, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid, en is actief op 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriŽle sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...