Extronics Benelux

De ATEX producten van Extronics worden in de Benelux officieel verdeeld door ATHEX bvba.

Sinds 1992 is Extronics een toonaangevende en wereldwijde fabrikant en ontwerper van intrinsiek veilige en explosieveilige apparatuur.
Uitgezonderd de producten die behoren tot hun "advanced" gamma, is ATHEX exclusief verdeler van hun "Ex" gamma. Deze producten worden ontworpen en gefabriceerd door Extronics.

Wireless Networking

Met de iSOLATE technologie, bieden wij ATEX RF oplossingen aan binnen het bereik van 150MHz tot 8GHz, in combinatie met een uitgebreid gamma iANT antennes.
Met de iWAP oplossing is het mogelijk om standaard wifi access points te gebruiken in ATEX omgevingen.

Engineering Solutions

Standaard ATEX materiaal en oplossingen op maat, ontworpen door het Extronics ingenieursteam.
Flexibele ATEX UPS oplossingen (iUPS) & explosieveilige ATEX batterijen (iBAT) die volledig voldoen aan uw wensen.

 

Personnel & Asset Tracking

Wij leveren een uitgebreide reeks passieve ATEX RFID oplossingen; tags en readers, ideaal voor gebruik in en rondom metalen en vloeistoffen.
Ook ATEX handmatige en vaste barcodelezers behoren tot ons productenpakket.

Vision Technology

Van intrinsiek veilige (IS) draagbare digitale camera’s, geschikt voor gebruik in de meest extreme industriŽle omgevingen, tot ATEX CCTV camera’s en beeldschermen.

   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriŽle, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid, en is actief op 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriŽle sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...