Engineering Solutions

In samenwerking met Extronics beschikken wij over de nodige technische expertise en praktische ervaring, om op maat gemaakte technische ATEX/Ex oplossingen aan te bieden.

Elke toepassing, ongeacht de complexiteit, kan ondersteund worden door een uitgebreide documentatie; ATEX certificaten, CE-attesten, handleidingen, tekeningen,... Mechanische tekeningen worden in 3D uitgewerkt, wat het mogelijk maakt om oplossingen snel en nauwkeurig te realiseren.

iUPS ononderbreekbare voedingen / noodstroomvoorzieningen

Het iUPS gamma beschermt kritische apparatuur, zoals instrumentatie en regelsystemen, in geval van een stroomstoring. Het toonaangevend modulair ontwerp van de iUPS101 zorgt voor een maximale gebruiksflexibiliteit inclusief alle mogelijke betrouwbaarheid.

iBATT ATEX batterijen

Krachtige en betrouwbare ATEX accu behuizingen, voor een grote verscheidenheid aan toepassingen.

EJB/EJC en GUB ATEX behuizingen

Zowel op maat gemaakte Exd ATEX kasten, als enkele standaard oplossingen.
Verschillende types mogelijk, met verschillende soorten deksels en legeringen. De ATEX behuizingen van Extronics kunnen gebruikt worden voor elektrische schakelkasten met of zonder klemmen. Ook andere elektrische apparatuur zoals o.a. schakelaars, drukknoppen en signaallampen kunnen worden geÔntegreerd.


Wireless Networking

Personnel & Asset Tracking

   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriŽle, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid, en is actief op 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriŽle sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...