Tankappendages - Mangaten Peildeksels Inspectieluiken

 
CNC 101/102 Peildeksel
Met of zonder vergrendeling, en verkrijgbaar in verscheidene materialen en afmetingen Geen vonkvorming door de aanwezigheid van een PTFE/Nitril pakking Speciaal ontwerp voor een goede drainage ter voorkoming van het aanvriezen.

CNC 103 Inspectieluik met geÔntegreerd ademventiel
Deze 3 in 1 vonkvrije oplossingen bieden eenvoudige toegang tot opslagtanks, en zorgen voor een verluchting van de tank in gesloten positie d.m.v. een onderdruk/overdruk-ventiel naar de atmosfeer.

CNC 141 Deksel & Vrij ademend inspectieluik
Deze 2 in 1 vonkvrije oplossingen bieden eenvoudige toegang tot opslagtanks, en zorgen eveneens voor een vrije verluchting van de tank in gesloten positie d.m.v. een groot gestroomlijnd paddenstoeldeksel, voor een maximale flow naar de atmosfeer.

CNC 161 Inspectieluik
Deze goedkope en eenvoudig te installeren inspectieluiken voorzien eenvoudige toegang tot lage druk opslagtanks d.m.v. een plaat die bevestigd wordt door bouten.

CNC 171 Standaard mangat
Deze niet vonkende en vergrendelbare mangaten voorzien eenvoudige toegang tot lage druk opslagtanks.

CNC 121/122 Mangat met overdrukbeveiliging
Deze niet vonkende mangaten voorzien toegang tot lage druk opslagtanks en zorgen voor de nodige ventilatiecapaciteit in geval van overdruk in de tank. Afhankelijk van de setting wordt het deksel voorzien van gewichten/tegengewichten, of volstaat het eigen gewicht. Zo opent het deksel op het juiste moment.


Ademventielen

Mangaten Peildeksels Inspectieluiken


Vlamdovers

   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriŽle, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid, en is actief op 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriŽle sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...