IndustriŽle Elektrische Verwarming

ATHEX Industriel Suppliers levert een uitgebreid pakket elektrische industriŽle verwarming voor het verwarmen van lucht/gassen, vloeistoffen en vaste stoffen. Wij leveren zowel de verwarmingselementen zelf, als de sturingen en randapparatuur.

Wij leveren op maat gemaakte oplossingen voor het verwarmen in zowel explosieve, als standaard omgevingen en processen.
Ook volledig voorgemonteerde skids behoren tot ons gamma.

ATHEX Industrial Suppliers werkt samen met verschillende partijen, om een voor u perfecte oplossing aan te bieden.
Contacteer ons met al uw vragen omtrent elektrische verwarming.Verwarming van lucht en/of gassen

Afhankelijk van de toepassing, en of de heater in ATEX uitvoering wordt ontworpen of niet, worden vinnen op de verwarmingselementen geplaatst om het contactoppervlak te verhogen.
ATHEX Industrial Suppliers levert heaters voor lucht en gassen op maat, in allerlei vormen, afmetingen, en materialen.

Ruimte- en anti-condensatie verwarming
Deze (atex) elektrische verwarmers zijn bruikbaar in open ruimtes, schakelborden, instrumentatiekasten, containers,... en zijn ontworpen om omgevingslucht te verwarmen en/of vochtigheidscondensaat te voorkomen.

 

Verwarming van vloeistoffen

Wij leveren standaard dompelweerstanden met flens of schroefdraad, alsook op maat gemaakte warmtewisselaars.
Voor ATEX en/of corrosie uitvoeringen, worden specifieke zaken aangeboden in overleg met de klant


Verwarming objecten (kunststofindustrie)

   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriŽle, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid, en is actief op 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriŽle sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...