Explosieveiligheid - ATEX / Ex producten

ATHEX Industrial Suppliers is uw specialist voor ATEX gecertificeerd materiaal in het algemeen. Wij bieden zowel op maat gemaakte zaken aan, als standaard welgekende ATEX EX onderdelen.

 

Extronics is een toonaangevende wereldwijde fabrikant en ontwerper van intrinsiek veilige en explosieveilige apparatuur. Extronics wordt officieel verdeeld door ATHEX bvba in de Benelux.

Wireless/RF Networking
Engineering Solutions
Personnel & Asset Tracking
 
Vision Technology
 
 

ATHEX bvba ondersteunt ARTIDOR Explosion Safety met de verkoop van hun standaard gamma ATEX producten binnen de Benelux. Ook bieden wij samen met ARTIDOR op maat gemaakte ATEX oplossingen aan.

Een selectie uit het Artidor productgamma:

 

Algemeen ATEX materiaal

Als bekend leverancier voor ATEX en industrieel materiaal, trachten wij steeds verscheidene mogelijkheden aan te bieden in verschillende prijsniveaus.
Met onze jarenlange ervaring, helpen wij u ook bij zaken die moeilijk te vinden zijn op de markt.

IndustriŽle / ATEX / LED - verlichting

Wij bieden verscheidene soorten ATEX en industriŽle verlichting aan, en hebben sinds de opkomst van LED verlichting ervaring met het toepassen hiervan in ATEX en zware industriŽle omgevingen.

   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriŽle, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid, en is actief op 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriŽle sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...