Artidor Explosion Safety

ATHEX Industrial Suppliers is sinds 2015 exclusieve Business Partner voor de Benelux van Artidor Explosion Safety.De samenwerking met Artidor concentreert zich rond de verkoop en implementatie van de volgende ATEX producten:

ATEX bewegingssensoren
Deze zijn gebaseerd op hoogfrequente radartechnologie waardoor de kleinste bewegingen gedetecteerd worden.

ATEX schemerschakelaar

ATEX deurmagneten
Geschikt voor vloer- of wandmontage en worden eenvoudig horizontaal of verticaal gepositioneerd.

ATEX Staande signaallichten, platte signaallampen
Leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen waaronder LED of Xenon, en kunnen flitsen of continu branden. Er zijn 2 productlijnen beschikbaar.

ATEX waarschuwingslichten

ATEX Spot LED verlichting
Geschikt voor montage op een muur, of instrumentenpaneel

 

Artidor Explosion Safety

ATHEX Industrial Suppliers is sinds 2015 exclusieve Business Partner voor de Benelux van Artidor Explosion Safety.

 
 

Artidor Explosion Safety is een internationaal opererende onderneming, gespecialiseerd in de productie van explosieveilige producten. Jarenlange ervaring en expertise op het gebied van explosieveiligheid maken Artidor Explosion Safety een absolute marktleider waarmee het ook nog eens goed samenwerken is.

De producten worden op de markt gebracht onder de merknaam ARTIDORTM en zijn voor een groot deel uit voorraad leverbaar. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en gecertificeerd volgens de Europese ATEX 2014/34/EU richtlijn. Ook geven zij een klassikale ATEX cursus waarop iedereen mag worden ingeschreven voor wie ATEX basisbeginselen belangrijk zijn.

Artidor Explosion Safety levert ook maatwerkoplossingen, zowel ťťnmalige producten als ťťnmalige series. In hun uitstekend uitgeruste werkplaats en laboratorium maken hun creatieve en innovatieve specialisten explosieveilige varianten van bestaande producten.

Voor het downloaden van de meest up to date productinformatie klik hier.

-->
   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriŽle, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid, en is actief op 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriŽle sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...