ATEX SpotLED

De ARTIDOR SpotLED combineert hoge prestaties en een laag energieverbruik met de modernste LED technologie en is daarmee geschikt voor een breed scala van toepassingen. De SpotLED heeft een vermogen van 12 Watt, vergelijkbaar met 75 Watt halogeenverlichting.

De SpotLED kan geleverd worden met LED optieken met een hoek van 10° (verstraler), 38° (breedstraler) of een combinatie (werkverlichting).
De kabel heeft een standaard lengte van 5 meter maar de SpotLED kan op verzoek ook met een langere kabel worden geleverd. Dankzij de roestvaststalen beugel en de grote draaihoek van 155° is de SpotLED uitstekend geschikt voor montage tegen wanden of hellende vlakken.

 
 

De ARTIDOR SpotLED is explosieveilig en gecertificeerd in overeenstemming met Europese richtlijn 2014/34/EU (ATEX 114) en is CE gemarkeerd.

De robuuste SpotLED wordt al met veel succes toegepast op bouwplaatsen, vrachtwagens en heftrucks, verspanende machines zoals draai- en freesbanken, in tuinen en voor de verlichting van gevels; de SpotLED zet alles in het juiste licht. De explosieveilige SpotLED kan ook uitstekend worden toegepast in de olie- en gaswinning, de (petro-) chemische industrie en aan boord van schepen.


Artidor Explosion Safety

ATHEX Industrial Suppliers is sinds 2015 exclusieve Business Partner voor de Benelux van Artidor Explosion Safety.

 
 

Artidor Explosion Safety is een internationaal opererende onderneming, gespecialiseerd in de productie van explosieveilige producten. Jarenlange ervaring en expertise op het gebied van explosieveiligheid maken Artidor Explosion Safety een absolute marktleider waarmee het ook nog eens goed samenwerken is.

De producten worden op de markt gebracht onder de merknaam ARTIDORTM en zijn voor een groot deel uit voorraad leverbaar. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en gecertificeerd volgens de Europese ATEX 2014/34/EU richtlijn. Ook geven zij een klassikale ATEX cursus waarop iedereen mag worden ingeschreven voor wie ATEX basisbeginselen belangrijk zijn.

Artidor Explosion Safety levert ook maatwerkoplossingen, zowel éénmalige producten als éénmalige series. In hun uitstekend uitgeruste werkplaats en laboratorium maken hun creatieve en innovatieve specialisten explosieveilige varianten van bestaande producten.

Voor het downloaden van de meest up to date productinformatie klik hier.

   

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma met een vaste waarde in de industrie, die zowel industriële, als ATEX oplossingen biedt voor kleine en grote projecten.

ATHEX staat voor kwaliteit, snelheid en topproducten, steeds in relatie tot proces- of explosieveiligheid, en is actief op 5 domeinen:

ATHEX Industrial Suppliers is gekend als probleemoplosser op het vlak van explosieveilige apparatuur en levert alle materialen die nodig zijn voor uw project, van gekende en minder gekende merken.

ATHEX is actief in verschillende industriële sectoren zoals de chemische en petrochemische industrie, opslag van vloeistoffen en vaste stoffen, voeding en pharma, staalindustrie, studie en consulting, energie- en elektrische centrales, landbouw, afvalrecuperatie,...